top of page

Arbeta hos oss

Image by Nathan Dumlao
Byråns affärsidé

Vi levererar tjänster inom företagsrådgivning, redovisning, skatt och lön till Dig som har ett större eller mindre företag för att Du ska uppnå dina ekonomiska mål och drömmar idag och för framtiden.

 

Byråns vision

Byrån ska alltid prioritera kvalitét framför kvantitet. Kunduppdrag ska alltid vara förenliga med REX och vi ska enbart jobba mot kunder som själva tar ansvar och har intresse för sitt företags framgång. Genom att göra det kommer byrån ha en naturlig lönsamhet och god tillväxt. Våra medarbetare kommer att arbeta med uppdrag som känns roliga och utvecklande.

En byrå med det lilla extra

 

Vi vet att en redovisningskonsults vardag är utmanande. Det är många leveranser, rapportering och deadlines att hinna med. För oss är det mycket viktigt med en hållbar planering och ett arbetssätt som är enkelt, effektivt och roligt. Det är viktigt att kunna arbeta flexibelt när deadlines gör att veckorna får olika arbetsbelastning. Genom att arbeta fritt under ansvar tror vi på att vi skapar en bättre arbetsmiljö. Det är viktigt att få tid över till annat än arbete!

Utveckling är så viktigt i vår bransch. Det händer nya saker varje år! Lagar ändras, det kommer nya, rapportering till myndigheter förändras och digitaliseras. Därför sätter byrån stor vikt i utbildning och utveckling för att även våra kunder ska känna att vi hela tiden är "up to date" i vår kompetens.

Varje år åker byrån på en gemensam kurs (nyhetsvecka/weekend) kombinerat med en intern konferens. Detta för att alla medarbetare och byrån ska utvecklas tillsammans och kunna ha bra diskussioner för att förbättra byråns verksamhet.

Vill du arbeta på en byrå som sätter glädje, personliga kundrelationer, hållbar planering och teamet i fokus? Tror du på att kunna arbeta med uppdrag som är spännande och utvecklande? 

Vi vet att det går!

Om du önskar arbeta på en mindre byrå som vill behålla "det lilla extra" genom att inte bli för stor - hör gärna av dig!

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
bottom of page